Vader Odjidja: "Mijn zoon moet gewoon harder werken"

Vader Odjidja: "Mijn zoon moet gewoon harder werken"
Foto: © SC

Gisteren was Henri Odjidja een opgemerkte gast rond de trainingsvelden van Club Brugge. De vader van Vadis Odjidja (foto) wou uitzoeken wat het probleem was na de niet-selectie van zijn zoon voor de match tegen AA Gent.

Henry Odjidja is niet alleen de vader, maar ook de manager van Vadis Odjidja. Hij wou gisteren weten na de training of er een probleem was tussen trainer Adrie Koster en zijn zoon. Het gesprek tussen de beide heren vond plaats ver weg van de geïnteresseerde pers.

"Ik had al Vadis gehoord over het voorval en nu wou ik eens met de trainer spreken. Ik vind dat ik niet zomaar alles moet geloven van wat mijn zoon me zegt. Meneer Koster vertelde me gewoon dat hij meer verwacht van hem en dat hij het soms te gemakkelijk opneemt op training. Ik vind dat hij dat mag zeggen als trainer", aldus Henry Odjidja in HLN.

"Als zijn inzet echt een probleem is, dan valt dit eigenlijk heel gemakkelijk op te lossen. Ik ga Vadis aanmoedigen zich harder in te zetten op training. Het enige wat ik niet goed begrijp, is waarom hij naast de selectie viel en niet gewoon op de bank zat", besluit vader Odjidja.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties