Van Dooren pikt uithaal van Sonck niet

De Nijs Michael
| 29 reacties
Van Dooren pikt uithaal van Sonck niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse ging zondag volledig met de billen bloot tegen Anderlecht (6-0) en dat zorgde voor heel wat frustraties. Onder meer Wesley Sonck schoot met scherp, zo haalde hij uit naar Kris De Wree en Kurt Van Dooren. De laatste dient Sonck echter van antwoord.

"Ik wil niet diep ingaan op de woorden van Wesley Sonck", aldus Van Dooren. "Alleen dit: je wint als ploeg en je verliest als ploeg. Je kunt er niet naastkijken dat wij steken hebben laten vallen maar het is al te gemakkelijk om te schieten op de verdedigers. Wij zijn niet de enigen die in de fout zijn gegaan."

"Je acteert als ploeg en hoort dus samen aan te vallen én te verdedigen", stelt de routinier. "Je hoort ook mekaars steken op te rapen. Tegen Anderlecht zijn er veel steken gevallen. Als je dan ook nog uit elkaar valt in individuen, wordt het heel moeilijk, zeker tegen zo'n topclub."

"Lierse maakt kans tegen Westerlo", blijft de geschorste verdediger hoopvol in GvA. "Op voorwaarde dat we als team presteren, zoals tegen Racing Genk. Toen lukte het toch wel, tussen haakjes met De Wree en mij als centraal verdedigingsduo. Ik geloof dat de ploegmaats een reactie in huis zullen hebben op de offday van zondag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties