Perisic: "We kunnen nog kampioen worden"

De Nijs Michael
| 81 reacties
Perisic: "We kunnen nog kampioen worden"
Foto: © SC

Club Brugge zwalpt dit seizoen door de competitie, maar na de zege op het veld van AA Gent is er opnieuw vertrouwen in de Brugse rangen geslopen. Ivan Perisic durft zelfs openlijk over de landstitel spreken.

"Serieus, ik geloof nog steeds dat we kampioen kunnen worden", verrast de Kroatische middenvelder, die zelf sterk bezig is, in HLN. "De voorbije maanden was Vargas in vorm, nu ben ik beslissend voor de ploeg. Het is leuk om te horen dat ik bij de betere spelers nog. Maar wie scoort, is niet belangrijk. Ik ben trouwens niet helemaal tevreden over mijn eerste ronde. Ik kan beter."

"Die veertien punten achterstand op Anderlecht worden in de play-offs door twee gedeeld", rekent Perisic even vooruit. "Zeven punten stelt niets voor. Alles is nog mogelijk. Bij sommige wedstrijden zat het niet goed in ons hoofd. Maar we weten dat het niet enkel op kwaliteit lukt, er moet ook inzet en spirit zijn."

"Als je verliest, is het normaal dat de betere spelers geviseerd worden", beseft de polyvalente Kroaat. "Na het verlies tegen Anderlecht hebben we getoond dat we tot iets in staat zijn. Door die zege op Gent kunnen we de problemen wat vergeten. Ik las dat het de laatste kans voor de coach was. Maar als je verliest, is dat niet alleen de schuld van de trainer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties