Babel zet foto van Webb in United-shirt op twitter

Maarten Van Bever
| 4 reacties
Babel zet foto van Webb in United-shirt op twitter
Foto: © SC

Liverpool werd gisteren in de FA Cup uitgeschakeld door Manchester United. Liverpoolspits Ryan Babel zocht de schuld voor de 1-0-nederlaag bij scheidsrechter Howard Webb en plaatste een gefotoshopte foto van Webb in een United-shirt op zijn twitter.

Webb was zondagmiddag leidsman bij het bekerduel tussen Manchester United en Liverpool. De wedstrijd was nog geen minuut bezig of United kreeg een strafschop. Giggs zette deze feilloos om en die goal besliste uiteindelijk de match.

Bovendien moest Liverpool na een twintigtal minuten met tien man verder na een rode kaart voor Steven Gerrard. Ryan Babel, die inviel tijdens de match, was achteraf niet te spreken over Webb. "En ze noemen hem een van de beste scheidsrechters. Dat moet een grap zijn.", schreef Babel op twitter.

Vlak na het bericht plaatste de aanvaller ook een foto waarin Webb stond afgebeeld in een Manchester United-shirt. De Engelse voetbalbond (FA) heeft een onderzoek ingesteld naar de berichten van Babel. De international bood intussen al zijn verontschuldigingen aan. "Het was een emotionele reactie nadat een belangrijk duel verloren ging.''

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties