Hoefkens: ‘De sfeer zit goed op training’

Maarten Van Bever
| 20 reacties
Hoefkens: ‘De sfeer zit goed op training’
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge vertoeft sinds dit weekend in Marbella om er de tweede seizoenshelft voor te bereiden. De feestdagen, maar bovenal de twee gewonnen matchen vlak voor de winterstop hebben iedereen deugd gedaan, getuigt Carl Hoefkens in Het Nieuwsblad.

"De laatste matchen waren we niet slecht bezig", aldus Hoefkens. "Enkel de match op Anderlecht was een uitschuiver. De zes op zes tegen Gent en Charleroi was noodzakelijk om met een geruster gemoed de winterstop in te gaan."

“Degenen die voordien wat met een vormcrisis sukkelden, voelen zich beter nu”, vervolgt Hoefkens. “Als het niet goed gaat, is het normaal dat iedereen er wat gefrustreerd bij loopt, maar de sfeer was nooit slecht. Maar het is nu inderdaad wel plezanter. Geen kermis, maar wel een aangename sfeer."

Hoefkens kent de doelstelling voor de komende weken. “We moeten die Play-off 1 absoluut halen. Er mag nu niks meer verkeerd lopen in de acht resterende matchen, anders zitten we zwaar in de problemen. Het zou de eerste keer in jaren zijn dat we Europees voetbal zouden missen. Maar daar ga ik niet van uit. Ik ben ervan overtuigd dat we genoeg kwaliteit hebben om bij de eerste drie te eindigen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties