Odoi: "Als ik deze zomer niet weg kan hebben we een probleem"

De Nijs Michael
| 35 reacties
Odoi: "Als ik deze zomer niet weg kan hebben we een probleem"
Foto: © SC

Denis Odoi staat in de belangstelling maar meerdere clubs, maar de jonge Leuvenaar mag niet weg. STVV-voorzitter Roland Duchâtelet liet al optekenen dat zijn speler enkel naar het buitenland mag én ten vroegste volgend jaar. Dat zint Odoi geenszins.

Heel wat clubs hebben al hun interesse laten blijken. Onder meer het Nederlandse FC Groningen en Club Brugge werden al in verband met de verdedigende middenvelder gebracht, evenals zijn jeugdliefde Anderlecht. Standard bracht zelfs al een bod van 400.000 euro uit en Lokeren wil volgens HBvL intussen 700.000 euro betalen.

"Bij Standard pas ik volgens mij niet in het plaatje, bij Lokeren wel", reageert Odoi . "Ten eerste weet ik dat ik op Daknam het dubbele kan verdienen dan bij STVV. En ten tweede staat er bij Lokeren een mooie, jonge ploeg tussen de lijnen. Lokeren staat zeker een trap hoger, zij slagen erin spelers te houden. Neem het voorbeeld van Wilmet. STVV kan de eigen jonge Belgische talenten niet op Stayen houden. Lokeren kan wel die nodige financiële inspanningen doen."

"Sowieso wil ik hier meer duidelijkheid over hebben", aldus de polyvalente Belg. "Als men mij nu niet wil laten gaan, oke, maar dan hoop ik dat in de zomer wel kan. Als voorzitter Duchâtelet in juni moeilijk gaat doen, hebben we een serieus probleem. Ik heb hem al opgebeld maar ik kreeg te horen dat ik een afspraak moet maken met zijn secretaresse. Toch hoop ik hem maandag te treffen. Ik wil onder andere weten of ik in de zomer weg kan en welke som hij eigenlijk op mijn hoofd plakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties