Chadli: "Mensen die nu aandringen zullen later mijn huis niet betalen"

Chadli: "Mensen die nu aandringen zullen later mijn huis niet betalen"
Foto: © SC

Nacer Chadli is er nog steeds niet uit voor welk land hij nu gaat uitkomen. Hij heeft de keuze tussen Marokko en België, maar heeft de knoop nog steeds niet kunnen doorhakken terwijl hij toch al een oefenduel voor de ploeg van Eric Gerets speelde.

"Ik laat me geen tijdslimiet opdringen", zegt hij in HNB. "Op dit moment is mijn carrière het belangrijkste. De nationale ploeg is goed omdat je voor je land speelt, maar ik speel nu al genoeg matchen. Je mag niet vergeten dat ik uit de Nederlandse tweede klasse kom en vorig jaar maar 34 matchen heb gespeeld. Dit seizoen zit ik al aan 28 matchen op een hoger niveau."

Zijn selectie voor het oefenduel van Marokko was allesbehalve doorslaggevend. "Ik heb mijnheer Gerets meteen gezegd dat dit voor mij geen definitieve keuze was. Ik wou eens zien hoe het was, de sfeer opsnuiven. Ik versta ook wel dat het vervelend is dat mijn keuze blijft aanslepen, maar ik moet aan mezelf denken. De mensen die aandringen zullen later mijn huis niet betalen of mijn familie onderhouden. Twente is nu het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties