Vadis biedt excuses aan

Steurbaut Kersten
| 145 reacties
Vadis biedt excuses aan
Foto: © SC

Vadis Odjidja heeft tegenover de camera’s van Club TV zijn verontschuldigingen aangeboden tegenover Gert Verheyen en de supporters van blauw-zwart. “Ik wil deze fout rechtzetten.”

Nadat Gert Verheyen Club-speler Vadis een kind had genoemd, reageerde de middenvelder keihard: “Verheyen heeft in zijn carrière niet veel bewezen. Hij heeft alleen maar voor Club Brugge gespeeld.”

“Ik heb dingen gezegd die ik niet mocht zeggen”, reageert Vadis. “Maar ik was boos en ik ben iemand die altijd wil winnen. Als er dan dingen over u gezegd worden die u pijn doen, dan wil je jezelf verdedigen. Ik weet wel wat Gert voor Club Brugge betekend heeft en wil mij daarom verontschuldigen.”

“Ik ben nog altijd maar 21 jaar en ik maak fouten. Deze fout wil ik rechtzetten. Club Brugge heeft een rijke geschiedenis en die wil ik geen onrecht aandoen. Mensnen die voor club gespeeld hebben, hebben dat altijd met hun hart gedaan. Net zoals ik dat nu doe.”

Ook tegenover de fans verontschuldigt Vadis zich. “Zij zijn nu boos en dat verdienen ze niet. De supporters zijn altijd achter ons blijven staan tijdens de moeilijke periodes die we gehad hebben. Ook mij hebben ze altijd gesteund.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties