Downing als vervanger van Babel bij Liverpool?
Maarten Van Bever
| 7 reacties
Downing als vervanger van Babel bij Liverpool?
Foto: © SC

Liverpool roert zich opnieuw op de transfermarkt. De Engelse grootmacht zou zich bij Aston Villa gemeld hebben voor Stewart Downing om een mogelijk nakend vertrek van Ryan Babel op te vangen, aldus Sky Sports.

De 26-jarige Downing moet bij Liverpool de matig bezette positie van linksbuiten invullen. Ryan Babel, die genoemd wordt bij ondermeer Birmingham en Hoffenheim, en Milan Jovanovic maakten allebei geen grootse indruk op die positie en Joe Cole is vaak geblesseerd.

Downing is bezig aan zijn tweede seizoen bij Aston Villa, dat hem anderhalf jaar geleden voor vijftien miljoen euro overnam van Middlesbrough. Inmiddels is de Engelse international een dragende kracht bij de club uit Birmingham, waardoor Liverpool diep in de buidel zal moeten tasten voor zijn komst.

Eerder deze maand wees Aston Villa al een poging van Sunderland om Downing over te nemen af. Mogelijk dat The Villans nu wel willen meewerken, aangezien zij het geld nodig zouden kunnen hebben voor de komst van Sunderland-spits Darren Bent. Die laatste diende vandaag een officieel transferverzoek in naar aanleiding van interesse van Villa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties