Bernardez: "Geen schrik voor degradatievoetbal"

Bernardez: "Geen schrik voor degradatievoetbal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Bernardez is de nieuwste aanwinst van Lierse. De Anderlecht- verdediger wordt tot aan het einde van het seizoen geleend. Hij is meteen speelgerechtigd en wil zo snel mogelijk opnieuw voetballen.

De overgang van Bernardez kwam voor velen als een verrassing. De verdediger zag een transfer zelf ook niet meteen aankomen. "Het is allemaal vrij snel gegaan. Gisteren kreeg ik via Anderlecht te horen dat Lierse interesse had. Vandaag onderhandelde ik dan met Lierse, en we waren er snel uit", aldus de verdediger op de website van Lierse.

"Bij Anderlecht kreeg ik geen speelkansen meer, daarom ook de keuze voor een andere ploeg. Ik bedank Lierse voor het vertrouwen dat ze in mij stellen, ik ga dat zeker niet beschamen."

Conditioneel is Bernardez naar eigen zeggen nog topfit. "Als de trainer me nodig heeft zaterdag (Lierse speelt de degradatietopper tegen Charleroi, ndvr.), sta ik meteen klaar om te spelen."

Bernardez zag meteen enkele positieve dingen bij zijn nieuwe club. "Je ziet dat er potentie zit in de ploeg, dat ze heel wat goede spelers hebben. Ik heb zeker geen schrik voor degradatievoetbal, samen met de ploegmaats zullen we ons proberen weg te knokken van die 15e plaats", aldus de strijdvaardige international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties