Gorius: "Ik fixeer me niet op een transfer"

Gorius: "Ik fixeer me niet op een transfer"
Foto: © SC

Morgen krijgt KV Mechelen Anderlecht op bezoek. Kersvers kapitein Julien Gorius ziet kansen voor zijn ploeg, maar dan wel met de hulp van het publiek.

"Anderlecht is één van de clubs die ook op verplaatsing hun wil kunnen opdringen", zegt Gorius in HNB. "Het komt ongetwijfeld voor de drie punten en ik zie ze onmiddellijk het initiatief nemen. Maar thuis is het altijd iets anders. In Mechelen moeten we met de steun van onze supporters proberen om nog eens negentig minuten op enthousiasme te drijven. Dan kunnen we iets doen."

Gorius kon ook vertrekken in navolging van zijn ploegmaat Mununga, maar bleef Achter de Kazerne. "Gençlerbirligi wou me. Mijn ambitie is het ook om een stapje hoger te zetten. Maar ik fixeer me daar niet op. Het is geen obsessie. Het was nu gewoon niet de beste oplossing om te vertrekken. Ik heb hier bijgetekend omdat KV Mechelen ambitie heeft en het bestuur voor vervanging van de vertrokken spelers zal zorgen. Ik voel me hier heel goed en in België zijn er eigenlijk hooguit vijf ploegen waar ik me zou kunnen verbeteren. Dus zal het daarna eerder het buitenland worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties