Brepoels hoopt ook tegen Anderlecht te verrassen

Brepoels hoopt ook tegen Anderlecht te verrassen
Foto: © SC

STVV-trainer Guido Brepoels sluit vanavond een zware week af op het veld van Anderlecht. Tegen Gent en Genk werd er onverwacht een punt gesprokkeld. Kunnen de Kanaries ook tegen de leider verrassen?

STVV heeft momenteel wel een heel beperkte kern en het is dus des te verrassender dat er tegen topclubs goede resultaten werden neergezet. "Gek genoeg hebben we het net deze week erg goed gedaan", zegt Brepoels in HLN. "Een punt thuis tegen Gent en eentje op Genk, dat is beter dan verhoopt. Zeker als je weet dat we al een hele week met een erg krappe kern trainen. Volgens mij heeft dat de groepsgeest aangescherpt. Al ben ik wel blij dat ik nu een aantal spelers recupereer en dat nieuwkomer Tisza speelgerechtigd is."

"Maar ik zal hem niet meteen in de basis droppen, daarvoor heeft hij nog te weinig meegetraind. We moeten de komende weken nog 8 punten sprokkelen om ons te redden. Als we in Brussel iets kunnen meegraaien, dan is dat bonus. Het zou de kers op de taart zijn na een loodzware week."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties