Odoi: "Natuurlijk zou ik een terugkeer naar Anderlecht zien zitten"

Odoi: "Natuurlijk zou ik een terugkeer naar Anderlecht zien zitten"
Foto: © SC

Dennis Odoi speelt nog steeds bij Sint-Truiden ondanks de interesse van topclubs als Anderlecht en Standard. De polyvalente verdediger denkt nog steeds na over de beste keuze voor volgend seizoen.

De interesse van Anderlecht stoelt op een grapje, zegt Odoi in HNB. "Zij zijn nooit concreet geweest. Ik weet wel dat Romelu daar een grapje over heeft gemaakt toen wij in de play-offs op Anderlecht gingen spelen. Hij zei toen aan Herman Van Holsbeeck: 'moet volgend jaar naar hier komen'. Maar dat was om te lachen bedoeld."

Een terugkeer ziet hij wel zitten, maar hij houdt ook rekening met zijn speelkansen. "Natuurlijk wil ik wel terugkeren naar Anderlecht, maar ik moet dan de afweging maken: hoeveel wedstrijden speel ik? Ik zou graag voor Anderlecht voetballen, maar ik wil ook wel weten wat mijn speelkansen zijn. Wasilewski is op rechts een echt monument. En op links is er behalve Deschacht ook Lecjaks. Het is niet dat ik bang ben van de concurrentie, maar je moet beseffen dat je speelkansen er kleiner zijn dan bij Lokeren.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties