Euvrard: "Revanche kan Eupen duur te staan komen"

Euvrard: "Revanche kan Eupen duur te staan komen"
Foto: © SC

STVV ontvangt dit weekend Eupen. Een cruciale wedstrijd voor beide teams dus, maar vooral bij de Limburgers staat de wedstrijd met rood aangekruist, want ze hebben nog een appeltje te schillen met de ploeg uit de Oostkantons.

In Eupen leed STVV immers zijn zwaarste nederlaag van het seizoen. "Die 6-0 in Eupen ligt ons nog steeds zwaar op de maag", aldus verdediger Vincent Euvrard in HBvL. "Het was zaterdag op terugweg van Anderlecht al het voornaamste gespreksonderwerp in de spelersbus. Die revanche kan hen duur komen te staan, zaterdag staat ook Lierse-Germinal Beerschot op het programma."

"Wij kunnen Eupen pijn doen, maar zij kunnen ons niet kapotmaken. Bij winst staan we (minstens) zes punten voor hen en Lierse. Terwijl Eupen dan maar vier matchen meer te gaan heeft en wij nog zes."

"Natuurlijk mag je er niet van uitgaan dat je verliest maar zelfs een thuisnederlaag tegen Eupen betekent geen ramp. Dan hebben we nog steeds vier thuismatchen achter de hand om ons te redden. De druk zal wel iets stijgen, maar dat vind ik niet erg. Als je daar niet tegen kan, dan moet je niet in eerste klasse voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties