Ga naar interland Oostenrijk-België met de NSF

Ga naar interland Oostenrijk-België met de NSF
Foto: © SC

Hebt u zin om de interland Oostenrijk-België bij te wonen, maar weet u nog niet hoe er te geraken? De Nationale Supportersfederatie (NSF) biedt u de ideale oplossing: u kan de reizen maken samen met andere supporters.

De Nationale Supportersferderatie werd onlangs nieuw leven ingeblazen. Mede door een volledig nieuw en enthousiast bestuur wil de NSF zich een plaatsje op het voorplan veroveren. De overkoepelende organisatie van de supportersclubs gaat nauw samenwerken met SfP (Supportersfederatie Proleague), maar wil daarbij niet in hetzelfde viswater hengelen. 

De leden van de SfP zijn daarenboven ook allemaal lid van de NSF. Terwijl SfP zich beperkt tot alles wat zich afspeelt binnen de ProLeague, zal NSF zich voornamelijk concentreren op de problemen voor supporters in de 'lagere' reeksen en wil ook een extra inspanning doen voor fans van de Rode Duivels. Daarom werd er dan ook een samenwerkingsakkoord met de KBVB gesloten. “We bekijken momenteel hoe we eventueel in de toekomst een samenwerkingsakkoord met de KBVB kunnen afsluiten”, klinkt het bij de NSF. Een eerste grote test zal de interland Oostenrijk-België worden. Onder impuls van de nieuwe voorzitter, Erik Reynaerts, gaat de NSF immers de busverlpaatsingen naar Wenen coördineren. Zij doen daarbij een beroep op de know-how en de vrijwillige medewerking van supportersclubs van diverse eerste- en tweede klasse clubs.

 “Elk contact met de mensen van de veiligheid van de KBVB verliep tot nu toe in een opperbeste sfeer, waarbij voornamelijk geluisterd werd naar eenieders verzuchtingen. Ik vermoed dat een dergelijke samenwerking uniek is tot op heden in ons land”aldus de voorzitter.

U kan altijd een kijkje gaan nemen op de facebook-site van de organisatie:

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_183014271737110

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties