Kan Tottenham stunten in San Siro

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Kan Tottenham stunten in San Siro
Foto: © SC

Het Europese voetbaltoneel opent vanavond opnieuw zijn deuren. De absolute topper tussen Arsenal en Barcelona wordt morgen afgewerkt, maar met AC Milan – Tottenham krijgen de voetbalfans vanavond al een lekker voorgerecht geserveerd. Raúl keert met Schalke 04 terug naar Spanje.

AC Milan – Tottenham

De Rossoneri staken de beker met de grote oren al zeven keer in de lucht, maar voor de komst van Tottenham is AC Milan op zijn hoede. De troepen van Harry Redknapp hebben in de groepsfase immers een serieus visitekaartje afgeleverd in de dubbele confrontatie met Inter Milaan (4-3-verlies in Milan en 3-1-winst in Londen). Gareth Bale houdt alvast goede herinneringen over aan San Siro. Hij scoorde er drie keer. Vanavond komt de aalvlugge linkspoot echter niet in actie.

Milan-coach Massimiliano Allegri wil zich ook niet fixeren op het kampioenenbal. “We staan eerste in de competitie, dus dat krijgt nu voorrang”, aldus de Italiaanse oefenmeester. Bovendien kan Allegri niet op aanwinst Antonio Cassano rekenen. Met het trio Ibrahimovic, Robinho en Pato beschikt hij echter nog over drie kleppers.

Valencia – Schalke 04

In Valencia maken ze zich op voor de terugkeer van Raúl  naar het Iberische schiereiland. De aanvaller werd bij zijn aankomst op de luchthaven opgewacht door honderden enthousiaste voetbalfans.

Schalke staat in de competitie pas tiende, maar zakt toch met vertrouwen naar Valencia af. De Königsblauen werd in de groepsfase eerste voor Manchester United. En bovendien kon Valencia thuis al vijftien jaar niet winnen van een Duitse club.

Wat denkt Bwin over de matchen?

AC Milan en Valencia zijn favoriet. Tottenham en Schalke 04 kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Milan de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 247,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Valencia wint u hetzelfde bedrag.

Durft u wedden dat Tottenham wint, dan scoort u 712,5 euro bij Bwin. Als u wedt op Schalke 04, dan ontvang je eveneens 712,5  euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties