Bistiaux: "Compleet licentiedossier op de post gedaan"

Steurbaut Kersten
| 34 reacties
Bistiaux: "Compleet licentiedossier op de post gedaan"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Na de sportieve opmars lijkt Antwerp ook extra-sportief terug het goede spoor gevonden te hebben. “We durven ervan uit gaan dat we straks bij het eerste kransje tweedeklassers horen, die een licentie krijgen”, zegt secretaris Paul Bistiaux.

Vorige week werd het transferverbod op Antwerp al opgeheven. Nu is de club er ook van overtuigd een goed licentiedossier ingediend te hebben.

“We hebben ditmaal een compleet dossier op de post gedaan dat ons in staat moet stellen om te slagen in eerste zittijd”, zegt Bistiaux in HLN. “Het is nog altijd mogelijk dat de licentiecommissie bepaalde zaken nog verduidelijkt wil zien. We durven ervan uitgaan dat we bij de eerste tweedeklassers zijn die een licentie voor volgend seizoen in de wacht slepen.”

Eén van de redenen is de financiële voorzichtigheid die dit jaar troef is op de Bosuil. “Door zuiniger om te springen met de middelen, ben je nu eenmaal sneller in orde met bepaalde zaken”, beseft Bistiaux. “Maar dat alle onweerswolken boven Deurne-Noord zijn verdreven, zal je mij evenwel nog steeds niet horen zeggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties