Ploeg Fellaini knikkert Chelsea uit de FA Cup

Het Everton van Marouane Fellaini heeft voor de verrassing gezorgd in de FA Cup. De ploeg van manager David Moyes schakelde na strafschoppen immers titelhouder Chelsea uit.

De heenwedstrijd was geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Na negentig minuten in de terugwedstrijd stond de beginscore nog steeds op het bord. In de verlengingen leek een doelpunt van Lampard Chelsea de winst te gaan bezorgen. Een voorzet van Anelka werd immers perfect klaargelegd door Drogba en Lampard twijfelde niet.

In de laatste minuut van de verlengingen kwam Everton echter op gelijke hoogte dankzij een schitterende vrije trap van Baines. Hij miste zijn strafschop, maar bij de Londenaren waren Anelka en Cole ook niet succesvol.
Hoe lang houdt trainer Carlo Ancelotti het nog vol nu de resultaten zwaar tegenvallen? Een verhaal dat waarschijnlijk nog een vervolg krijgt.