De Pauw: "Ik zou graag beslissender zijn"

Nico Wieme
| 3 reacties
De Pauw: "Ik zou graag beslissender zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De medische staf van Lokeren verrichtte een klein wonder door Nill De Pauw fit te krijgen voor de match bij Club. De middenvelder was blij dat hij kon spelen, maar kon niet leven met de nederlaag. "Ik neem mezelf veel kwalijk", was hij streng voor zichzelf.

Midden deze week zag het er niet naar uit dat Nill De Pauw zou kunnen spelen tegen Club Brugge. Wonder boven wonder verscheen de Lokerenspeler toch aan de aftrap. "Onze kinesisten hebben schitterend werk verricht. Sinds donderdag heb ik hard gewerkt. Jammer genoeg heb ik geen groepstraining kunnen meemaken. Ik heb apart keihard gewerkt om er tegen Club bij te zijn. Mijn inzet is beloond."

In de eerste helft lukte De Pauw ei zo na de gelijkmaker. Zijn kopbal scheerde de paal. "Dat was gewoon pech. Er zijn andere fasen geweest die ik mijzelf kwalijk neem. Ik heb een paar keer een één-tegen-éénsituatie niet goed uitgespeeld. Ik zou graag beslissender zijn voor de ploeg. Kijk naar Alfred Finnbogason. Die speelt slechts een aantal minuten mee en scoort meteen."

Sterk Lokeren

De middenvelder vond zijn team een ijzersterke match spelen. "Lokeren staat psychologisch bijzonder sterk. Een tegenstander heeft met ons nooit gedaan. We hebben Club goed vastgezet. Zij kregen hun publiek tegen, maar bij hun eerste kans was het meteen raak. Ons verlies maakt uiteindelijk niet veel uit, want ook KV Mechelen heeft verloren. We zullen het de komende twee matchen thuis moeten doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties