Simaeys: "Crisis is al tijdje weg"

Nico Wieme
| 18 reacties
Simaeys: "Crisis is al tijdje weg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de zo goed als volledig fitte kern behield Jeroen Simaeys zijn plaats op het Brugse middenveld. De Brabander zag Club goed voetballen tot aan de 2-0, maar vond dat zijn team de bezoekers dan zelf in de match liet komen. "Play-off 1 is zo goed als binnen."

Club won met 2-1 van Lokeren. De Bruggelingen breien daarmee een vervolg aan de goede reeks die ze sinds december neerzetten. "Neen, de rust is niet teruggekeerd. De crisis is al een tijdje uit het Jan Breydelstadion verdwenen. Sinds begin december zijn we aan een goede reeks bezig. Enkel tegen Anderlecht en Genk hebben we verloren. We haalden veel punten met relatief goed voetbal."

Toch was Simaeys vrij streng voor valse slotakkoord van blauw-zwart. "Na de 2-0 heeft Lokeren alles of niets gespeeld. Wij hebben dat niet super opgelost. De Waaslanders brachten toen extra offensieve krachten op het veld. Ik hoopte dat wij de counter beter zouden uitspelen. Dat zat er jammer genoeg niet in."

Volgend weekend worden er een aantal inhaalmatchen gespeeld, waardoor Club een week rust krijgt. "We kunnen de batterijen opladen voor de moeilijke uitmatch bij Standard. We hebben echter veel vertrouwen geput uit de voorbije matchen. Standard wordt een leuke match, hopelijk met een goed resultaat voor ons."

Ambities in Play-off 1

De Clubmiddenvelder denkt dat Play-off 1 Club niet meer kan ontsnappen. "De top zes is zo goed als binnen. Over onze ambities voor het tweede deel van de competitie wil ik mij nog niet uitspreken. Dat zal ervan afhangen met hoeveel punten achterstand we beginnen op onze concurrenten. Dat is voorlopig nog koffiedik kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties