Landgenoten komen Vargas opmonteren

Maarten Van Bever
| 22 reacties
Landgenoten komen Vargas opmonteren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronald Vargas, die enkele weken geleden de voorste kruisbanden van zijn knie scheurde, zit momenteel thuis aan zijn zetel gekluisterd. Binnenkort kan de Venezolaan aan zijn revalidatie beginnen. De speler van Club Brugge kreeg intussen het bezoek van enkele landgenoten.

Maandag kwam Roberto Rosales langs. Rosales, die vorige zomer AA Gent inruilde voor FC Twente, speelde ooit nog samen met Vargas bij FC Caracas. "We hebben wat gepraat en een beetje op de Playstation gespeeld", las Het Nieuwsblad in de Venezolaanse pers.

Eerder kreeg Vargas ook al het bezoek van collega-international Juan Arango, die bij Mönchengladbach speelt. De steun van zijn landgenoten geeft de spelmaker van Brugge  nieuwe moed. 'Zo'n gebaar stel ik echt op prijs. Dat doet deugd.’

‘Ik voel me dan ook elke dag beter en ik heb minder pijn. Ik kan nog niet lopen. Ik heb mijn krukken nodig om te leunen. Maar de kinesitherapeut komt elke dag thuis.' Vandaag moet hij zijn knie laten controleren door dokter Declercq, de arts die de operatie uitvoerde. 'Maandag krijg ik dan mijn programma voor de revalidatie,' aldus Vargas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties