Mourinho: "De tweede is gewoon de beste verliezer"

Jelle Vereecke
| 22 reacties
Mourinho: "De tweede is gewoon de beste verliezer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid ontvangt donderdag Malaga in de Spaanse competitie. De huidige coach van Malaga is Manuel Pellegrini, vorig jaar coach in Bernabeu.

Pellegrini liet onlangs optekenen dat hij vond dat hij het al bij al niet zo slecht gedaan had bij Real Madrid door tweede te eindigen. Een uitspraak die José Mourinho, de huidige coach van Real, niet zomaar voorbij kon laten gaan natuurlijk.

"Tweede eindigen maakt van jou gewoon de beste verliezer", aldus The Special One. "Maar het feit is dat de eerste ronde overleven in de Spaanse beker en door de eerste knock-out fase geraken in de Champions League, genoeg is voor mij om beter te doen dan Pellegrini. Het eerste is al gelukt en ook voor het tweede ziet het er goed uit."

"Je bent gewoon de beste van de rest als je tweede eindigt", verduidelijkt Mourinho zijn filosofie. "Het blijft hetzelfde als je tweede eindigt op tien punten, maar 500 doelpunten hebt gescoord. Je blijft toch nummer twee. Toch wens ik Pellegrini een warme ontvangst van ons publiek", besluit de Portugees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties