Cartier: "Zelf ons geluk proberen afdwingen"

Jelle Vereecke
| 4 reacties
Cartier: "Zelf ons geluk proberen afdwingen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eupen-coach Albert Cartier was niet ontevreden na de wedstrijd op het Lisp. De redding blijft evenwel een dubbeltje op zijn kant.

"Ik ben in de eerste plaats blij dat mijn jongens de juiste mentaliteit hebben getoond", aldus Cartier na de wedstrijd. "In de eerste helft blokkeerden we Lierse goed en konden we er af en toe prima uit komen. In de tweede periode kregen we het moeilijker. Toen bezorgde Lierse ons de nodige problemen, maar we bleven knokken."

"De rode kaart van Dahmane speelde natuurlijk ook zijn rol. Ik heb er bedenkingen bij, in die zin dat hij volgens mij onterecht werd afgevlagd. Maar goed, voor de scheidsrechters is het ook allemaal moeilijk te beoordelen en als er dan gefloten wordt, mag je natuurlijk niet doorspelen. Reglement is nu eenmaal reglement."

Cartier had toch een dubbel gevoel bij het punt in relatie tot de strijd om het behoud. "Tja, niemand kan er echt tevreden mee zijn. Zowel Lierse als wij blijven zitten met de onzekerheid, maar tegelijk mogen we allebei nog hopen. De komende twee wedstrijden moeten we alles geven en ons geluk zelf proberen af te dwingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties