"Boussoufa definitief naar Grozny voor 11,5 miljoen"

Jarryd Naegels
| 149 reacties
"Boussoufa definitief naar Grozny voor 11,5 miljoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht en Terek Grozny zijn tot een akkoord gekomen omtrent de overgang van Mbark Boussoufa. De Russen betalen uiteindelijk 11,5 miljoen euro.

De transfersom zorgde ervoor dat de overgang van de Marokkaan nog even werd uitgesteld. Grozny wou tien miljoen euro geven, maar Anderlecht wou meer. Volgens AD.nl is de deal nu helemaal rond. De club uit Tsjetjenië betaalt nu 11,5 miljoen euro voor Boussoufa. Gisteren was het dan weer wachten op bankgaranties. Die zijn nu vermoedelijk in orde. De bankgaranties worden door BNP Paribas onderzocht en de bank zal daarna zijn conclusies overmaken aan Anderlecht. Morgen wordt er dan groen licht verwacht in het Constant Vanden Stock-stadion.

De ploeg van Nederlands trainer Ruud Gullit is echter nog niet tevreden. Ze willen ook heel ver gaan om Atletico Madrid-ster Diego Forlan aan te trekken. Die kan in Grozny 7,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Bovendien krijgt de Uruguayaan twee auto's, een woning en persoonlijke bescherming.

Boussoufa maakt mogelijk komend weekend zijn debuut voor Grozny. Er staat meteen een topper op het menu. Het Zenit Sint-Petersburg van Nicolas Lombaerts wacht namelijk op Terek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties