Thompson: "Nzolo heeft de match kapot gefloten"

Steurbaut Kersten
| 76 reacties
Thompson: "Nzolo heeft de match kapot gefloten"
Foto: © SC

Er werd zaterdag op Daknam serieus gevloekt in de kleedkamer van de bezoekers. De geel-zwarte banbliksems waren gericht op scheidsrechter Jérome Efong Nzolo. “Hij heeft de match kapot gefloten”, is Kenny Thompson hard in zijn analyse.

Aanleiding voor de kritiek op de drievoudige scheidsrechter van het jaar was de rode kaart voor Kris De Wree. “Een hele flauwe rode kaart”, vindt verdediger Kenny Thompson. “Heel jammer dat we daardoor met tien man verder moeten. Nzolo heeft de wedstrijd kapot gefloten.”

Ook Jurgen Cavens was niet gelukkig met de leiding. De aanvaller mist door zijn vijfde gele kaart de wedstrijd tegen Club Brugge. “Het was mijn eerste fout van de wedstrijd en ik kreeg meteen geel”, sakkert het Lierse jeugdproduct. “En die rode kaart was gewoon belachelijk. De Ceulaer gaat bij het minste contact meteen tegen de grond.”

“Het is ook jammer dat we weer zo snel een doelpunt weggeven. We waren over negentig minuten gewoon beter. Met tien man hebben we nog heel weinig weggegeven. Dat we opnieuw terugkomen, toont dat er weerbaarheid in deze groep zit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties