Vermaelen komt dit seizoen niet meer in actie

Jelle Vereecke
| 6 reacties
Vermaelen komt dit seizoen niet meer in actie
Foto: © SC

Thomas Vermaelen zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Arsenal. Onze landgenoot blijft maar sukkelen met zijn achillespeesblessure.

"Het is erg frustrerend om er zo lang uit te zijn", liet Thomas Vermaelen eerder optekenen in Het Nieuwsblad. "Het is me ook nooit eerder overkomen. Elke keer stel ik een doel voor mezelf, maar kan ik dat weer niet halen. Ik zie het maar als een mentale test en ik hoop er sterker uit te komen."

"Ik kan momenteel niet zeggen wanneer ik terug zal keren", zegt de verdediger van Arsenal. "Met de pees zelf heb ik weinig problemen, maar de spieren rond de pees zijn nog lang niet op volle kracht. Ik doe nog steeds elke dag oefeningen voor mijn herstel, maar aan trainen kan ik nog niet beginnen."

UPDATE 15.50u: Arsenal-coach Arsène Wenger heeft vandaag op zijn perspraatje laten weten dat het seizoen van Vermaelen zeker voorbij is. "Hij is nog steeds niet aan het trainen", aldus de oefenmeester. "Ik ben er wel van overtuigd dat hij er volgend seizoen terug zal staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties