Leekens: “Mijn groep verdient dit”

Michiel Derwael
| 21 reacties
Leekens: “Mijn groep verdient dit”
Foto: © SC

België moest de drie punten mee naar huis nemen en dat deden de manschappen van bondscoach Georges Leekens. De stemming bij de Duivels is euforisch. "Ik ben erg tevreden."

De Rode Duivels scoorden in de beginfase van de eerste en tweede helft. Georges Leekens was tevreden met het behaalde resultaat. "Mijn groep verdient dit op basis van het hard werken, discipline en twee doelpunten op de juiste momenten", verklaart de bondscoach aan VRT.

"Technisch was het allemaal niet hoogstaand, maar we waren efficiënt. Mignolet deed de juiste reddingen, het middenveld stond er en voorin koos ik met Dembele en Chadli voor volume. De kritiek dat ik Hazard niet opstelde, neem ik erbij."

Eén van de mindere spelers was Standard-verdediger Laurent Ciman. Bij de kans van Janko gaan Van Buyten en hij in de fout. "Ciman herstelde goed na een moeilijk begin en gaf nog een assist", dekt Leekens de prestatie toe.

De Rode Duivels moeten de knop snel omdraaien. Dinsdag staat de volgende wedstrijd immers al op het programma. "Deze fantastische prestatie heeft echter geen waarde als we dinsdag thuis niet kunnen winnen van Azerbeidzjan", bevestigt de bondscoach nogmaals.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties