Mannaert: "Vargas heeft oren naar verlengd verblijf"

Steurbaut Kersten
| 24 reacties
Mannaert: "Vargas heeft oren naar verlengd verblijf"
Foto: © SC

Club Brugge en Ronald Vargas praten momenteel over een contractverlenging. General Manager Vincent Mannaert gelooft in een snel akkoord. Maar de Venezolaan heeft geen deadline gekregen.

“Ronald heeft oren naar een verlengd verblijf. Hij voelt zich goed in Brugge”, zegt Mannaert in Het Laatste Nieuws.

“We houden er rekening mee dat hij niet direct inzetbaar zal zijn, maar dat weegt niet op tegen hetgeen hij ons kan bijbrengen eens hij opnieuw speelklaar is. Een fitte Vargas is een absolute meerwaarde voor elke topclub in België."

De blessure van Vargas is een pijnpunt in de huidige competitie, maar heeft wel één voordeel. De interesse in de Venezolaan is geluwd. Dat bevestigt ook de speler. “Dat ik Club nog geen antwoord gegeven heb, is omdat ik eerst nog wat wil afwachten hoe mijn blessure evolueert”, aldus Vargas.

“Ik heb bijna geen pijn meer en er is geen vocht in de knie. Dat is een teken dat de operatie verlopen is zoals verwacht. Sinds twee weken ben ik mijn krukken kwijt en heb ik enkel nog een brace. Ik heb nu twee revalidatie-trainingen per dag en het gaat goed."

Vargas trekt in april mogelijk naar Venezuela om daar in alle rust verder te revalideren.“In Venezuela kan ik dezelfde arbeid verrichten als in België, met dat verschil dat ik in mijn eigen huis zou verblijven, in een warmer klimaat en dicht bij mijn familie. Bovendien zou er ook iemand van de club mee afreizen voor minstens een maand.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties