Standard dient geen klacht in

Standard dient geen klacht in
Foto: © SC

Als er dit weekend niet gespeeld wordt, zal het alvast niet aan Standard liggen. In een perscommuniqué laat de club weten zich neer te leggen bij de beslissing van de Kalendercommissie om Anderlecht-Standard op zondag te spelen. De Rouches dienen dus geen klacht in.

"Dit gebrek aan actie is geen signaal dat Standard akkoord gaat met de manier waarop dit probleem werd opgelost", zegt directeur-generaal Pierre François. "Standard eist respect."

"De club heeft altijd meegewerkt aan de goeie werking van de bond", vervolgde François. "Standard verdiende beter dan deze jammerlijke verandering van mening. Standard vindt dan ook dat het imago van de bond en Profliga beschadigd is door tussenkomsten van buitenaf op de organisatie van de competitie."

"Standard heeft altijd beroep gedaan op de voetbalinstanties. De beslissingen van die instanties werden echter telkens ingetrokken. We nemen hier acte van. Standard zal geen verdere acties meer ondernemen of in beroep gaan. Wij willen trouw blijven aan het beleid dat we in deze verklaring uitdragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties