Vandermarliere: "Nederlaag tegen Antwerp mag niet"

Dirk Pieters
| 6 reacties
Vandermarliere: "Nederlaag tegen Antwerp mag niet"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

FC Brussels hangt nog steeds onderaan het klassement en moet dringend punten pakken wil het zich nog redden dit seizoen. Dat beseft ook Jonas Vandermaliere, middenvelder van FC Brussels.

“Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat we op die plaats in het klassement staan. Als je onze ploeg bekijkt zouden we een rustig seizoen moeten draaien, maar we hebben dit seizoen al enorm veel tegenslag gekend en eens je aan de staart van het klassement terecht komt is het moeilijk om er weg te geraken. Zeker voor een jonge ploeg als de onze”, aldus Vandermarliere.

Dit weekend krijgt FC Brussels de oudste club van het land op bezoek, Antwerp. “Op dit moment maakt het eigenlijk niet uit tegen wie we spelen. Alle wedstrijden zijn nu van levensbelang. Toch denk ik dat deze match wel leeft onder de supporters. Het gaat hier toch om 2 ploegen met een rijke geschiedenis. Bovendien kan Antwerp rekenen op een enorme aanhang. Zet die tegenover onze supporters en je hebt vuurwerk.”

Hoe het verder moet in de toekomst met FC Brussels en Vandermarliere blijft één groot vraagteken. “Mijn contract loopt op het einde van dit seizoen af. Ik heb met Brussels nog niet gespoken over een verlenging van mijn contact. Dat is ook moeilijk aangezien er nog geen zekerheid bestaat omtrent de situatie van de club. Een aantal andere clubs hebben al geïnformeerd maar tot een eerste gesprek is het nog niet gekomen. We moeten er eerst met allemaal voor zorgen dat we in tweede klasse kunnen blijven en dan zien we wel verder."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties