Mignolet moet zich maar liefst vijf keer omdraaien

Michiel Derwael
| 8 reacties

Zondag heeft Manchester City in eigen huis uitgehaald tegen Sunderland. Rode Duivel Simon Mignolet moest maar liefst vijf doelpunten incasseren. City rukt door de winst op naar een derde plaats in de Premier League.

Bij de start van de wedstrijd werd meteen duidelijk dat City, met Kompany in de basis, op jacht ging naar de winst. Na negen minuten opende Adam Johnson op aangeven van Yaya Touré de score. Niet veel later verdubbelde Carlos Tévez de score vanaf de strafschopstip.

Na een aanval over meerdere stations tekende David Silva voor de 3-0. De pas ingevallen Patrick Vieira pikte in de 67ste minuut ook zijn doelpuntje mee.  Vijf minuten later legde Yaya Touré de eindstand vast op 5-0.

Manchester City stijgt door de overtuigende zege naar de derde plaats in de Premier League. Sunderland blijft op een plaats in de middenmoot steken.