"'t Kuipje was perfect wat we wilden"

Onbekend Onbekend
| 14 reacties
"'t Kuipje was perfect wat we wilden"
Foto: © SC

Zaterdag speelt Sint-Truiden zijn eerste thuiswedstrijd in play-off 2. Door verbouwingswerken op Stayen moesten de Limburgers op zoek naar een nieuw stadion. Het werd uiteindelijk dat van VC Westerlo.

"Tienen of OHL was ideaal geweest, maar die hebben geen licentie voor eerste klasse. Eupen was iets te ver, Standard was te duur en Genk ligt een beetje moeilijk bij de supporters. Dan kom je automatisch bij Westerlo uit. Qua ligging en accommodatie beantwoordt 't Kuipje perfect aan wat we wilden", aldus commercieel verantwoordelijke Walter Boonen en wedstrijdorganisator Philippe Bormans in HLN.

Over de kostprijs willen beide heren het niet hebben. "Ik ga jullie echt niet aan de neus hangen hoeveel Westerlo heeft gevraagd. Hun voorstel paste alleszins binnen ons budget. Het was ook geen nattevingerwerk. Vermits wij in het begin van het seizoen onze accommodatie aan Eupen hadden verhuurd, wisten wij perfect welk aanbod redelijk was en welk niet."

"Hoe het met de supporters zit? Momenteel hebben 4.000 van de 5.000 abonnees laten weten dat ze naar Westerlo komen. Zij kunnen rekenen op een minstens evenwaardige plaats. Bovendien betaalt STVV de bussen die de supportersclubs inleggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties