Fans Bayern München verdeeld over Hoeness

Bart De Wilde
| 6 reacties
Fans Bayern München verdeeld over Hoeness
Foto: © SC

Onder de supporters van Bayern München heerst er grote verdeeldheid over de aanpak van Bayern-voorzitter Uli Hoeness. Beide groepen willen zich zondag tijdens het thuisduel tegen Bayer Leverkusen laten horen.

De reden van de verdeeldheid onder de fans heeft niets te maken met het ontslag van trainer Louis van Gaal. De reden is wel dat Hoeness stadsgenoot en eeuwige rivaal 1860 München financieel ondersteunde bij het dreigende failissement van die club. Ook willen de supporters niet dat Schalke-doelman Manuel Neuer naar München komt. Neuer liet zich in het verleden al smalend uit over Bayern München.

Tijdens de vorige wedstrijd hingen er al spandoeken met boodschappen als 'Hoeness= leugenaar' uit. De tegenstanders van de Bayern-voorzitter lieten al weten dat ze blijven protesteren tegen de man die al veertig jaar verbonden is aan de Beierse club.

De aanhangers van Hoeness deden een oproep om in rode kledij naar het stadion te komen en zo Hoeness te steunen. Tijdens de rust zullen de aanhangers ook rechtstaan en en het nummer 'Aufstehen, wenn Sie mit Hoeness sind '(sta op als je voor Hoeness bent) meezingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties