Ancelotti: "Club zal na het seizoen wel over mij beslissen"

Ancelotti: "Club zal na het seizoen wel over mij beslissen"
Foto: © SC

Carlo Ancelotti is niet echt zeker van zijn toekomst bij Chelsea. De trainer kreeg dit seizoen heel wat versterkingen, maar lijkt het seizoen zonder prijs te gaan afsluiten. En dat zou hem wel eens de kop kunnen kosten.

Toch lijkt hij daar niet al te zwaar mee in te zitten. "Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt", zegt Ancelotti in de Britse kranten. "Na dit seizoen kan de club beslissen of ze met mij verder willen of dat ze verandering willen. Als ze niet blij zijn, kunnen ze veranderen. Dat is voor mij geen probleem."

Vorig seizoen was Ancelotti wel succesvol, want toen won hij met de Londenaren zowel het kampioenschap als de FA Cup. "Maar dat is het verleden. Iedereen was blij met de dubbel, maar dit seizoen was geen goed seizoen voor ons. We hebben nog zeven wedstrijden. Om nu over mijn toekomst te praten is geen goed idee. Na die zeven wedstrijden kunnen we het er over hebben."

"Het is belangrijk om een goede relatie te hebben met de club en de eigenaar. Mijn relatie met de eigenaar was tot nu toe fantastisch, hij heeft me het hele seizoen gesteund. Als hij na dit seizoen besluit dat ik het niet goed genoeg heb gedaan, is het geen probleem. Ik wil zelf blijven, als het mogelijk is zal ik blij zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties