Vertonghen: "Al gesproken over de titelviering"

Vertonghen: "Al gesproken over de titelviering"
Foto: © SC

Ajax moeit zich weer volop in de titelstrijd na het puntenverlies van Twente en PSV op de vorige speeldag. Ook Jan Vertonghen ziet zijn ploeg weer meedoen voor de titel.

"Na het afgelopen weekeinde ziet het er opeens weer een stuk gunstiger uit", zegt Vertonghen aan Voetbal International. "Het grappige was dat we drie dagen voor de wedstrijd tegen FC Groningen op de club een bespreking hebben gehad over een eventuele viering van een kampioenschap. Voor de duidelijkheid: dat is geen arrogantie, maar iets puur praktisch. Voor het geval we alsnog de titel pakken, moet er een draaiboek klaarliggen."

In de bestuurskamer is het de laatste maanden nog niet rustig geweest na de paleisrevolutie aangewakkerd door Johan Cruijff. "Er zijn over en weer stevige beschuldigingen geuit, waarbij het heel persoonlijk werd", weet Vertonghen. "Dat kan nooit goed zijn voor de club. Het is belangrijk dat iedereen bij Ajax uiteindelijk achter één plan gaat staan. Dit is een veel te mooie club om zo verdeeld te zijn."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties