Kujovic: "Dit weekend weten we meer"

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Kujovic: "Dit weekend weten we meer"
Foto: © SC

In zijn zoektocht naar een nieuwe doelman stuitte Club Brugge op Vladan Kujovic, de 32-jarige Servische doelman van Willem II. De ex-speler van Eendracht Aalst en Lierse ziet een verhuis naar West-Vlaanderen wel zitten.

Kujovic had al een gesprek met Club Brugge en legde donderdag medische testen af. “Uit die testen bleek dat ik conditioneel tiptop ben. Op medisch vlak staat niets een transfer in de weg”, zegt Kujovic in Het Nieuwsblad.

Over het financiële plaatje werd er nog niet gepraat. “Vermoedelijk vandaag of morgen weten we meer”, verklapt Kujovic. “Het nieuwe project spreekt me aan.Club Brugge ademt ambitie uit. Het nieuwe bestuur heeft welomlijnde en ambitieuze plannen. Naar Belgische normen behoorlijk indrukwekkend. Club Brugge is en blijft een topclub in België.”

Kujovic is in juni einde contract bij Willem II. De Serviër verbrak in januari zijn contract bij Lierse en verdrong bij de Tilburgers Davino Verhulst naar de bank. De naam van Jean-François Gillet mag zo goed als zeker van het lijstje doelmannen geschrapt worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties