"Germinal Beerschot moet AA Gent als voorbeeld nemen"

Fabian Morren
| 15 reacties
"Germinal Beerschot moet AA Gent als voorbeeld nemen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chris Van Puyvelde werd bij Germinal Beerschot aangesteld als technisch directeur. Hij moet mee helpen de club een nieuw elan te geven.

"Dit wordt geen werk van mij alleen", benadrukt Van Puyvelde in GvA. "We hebben een team, een sterk team, en me z'n allen hebben we visie. Die visie zetten we om in een project. Dat project zal slagen, geloof mij."

"We gaan voor structuur, duidelijkheid en visie", vervolgt de voormalige coach van Brussels. "Dat begint bij de jeugd en dat gaat door tot aan de top. Bij de jeugd starten we bij de kleinste spelers met een unieke aanpak waar later nog over gepraat zal worden."

"We werken hard. Eens onze plannen definitief ingevuld zijn, zal iedereen de duidelijkheid krijgen die wij nu hebben", aldus Van Puyvelde. We willen naar een kern van 22 spelers, aangevuld met een aantal stagiairs."

"De loonkost moet omlaag. Ik heb heel veel contacten in het buitenland, en overal hoor ik hetzelfde: de clubs moeten naar minder spelers en minder hoge lonen. Zo apart is wat wij doen dus ook niet. We kijken ook eerst Belgisch, willen graag spelers van bij ons halen."

"Ik vind dat wij AA Gent als voorbeeld moeten nemen. Daar hebben ze iets neergezet dat wij met Beerschot ook moeten kunnen. Op korte termijn zullen we al verrassen, op lange termijn zullen we dat nog meer doen. Ik begrijp dat er nu twijfels zijn over Beerschot. Misschien zijn die zelfs terecht. "

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties