Koster: "Elke wedstrijd is anders"

Fabian Morren
| 33 reacties
Koster: "Elke wedstrijd is anders"
Foto: © SC

Club Brugge verloor met 3-1 bij Genk en kreeg zo een klap in de titelstrijd. "Na het verlies gisteravond staan we weer evenver als bij de start van de nacompetitie", beseft Adrie Koster.

"Zo snel kan het gaan in beide richtingen. Het is natuurlijk wel zo dat bij verlies maandag onze rol wat de titel betreft quasi uitgespeeld is", beseft Koster.

Maandag krijgt Club het bezoek van Standard. "De Luikenaars zijn de ploeg in vorm", weet de Nederlandse trainer. "Het is de enige ploeg die tot op heden een reeks kon neerzetten. Het beschikt over een hecht collectief dat op het juiste moment in vorm geraakte. Het zal vol vertrouwen naar Club komen."

"Wij kunnen daar goed positiespel tegenover stellen en van daaruit kansen creëren en niet zoals op Genk waar de Limburgers aan kansen kwamen door fouten van ons", vervolgt Koster op de website van Club.

""Als je deze close games wil winnen is het zaak minder fouten te maken dan je tegenstander. Nu is het zaak de hoofden vrij te maken voor de klepper tegen Standard. Elke wedstrijd is anders, dat is de charme van het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties