Proto: "Ben blij voor Bruzzese"

Proto: "Ben blij voor Bruzzese"
Foto: © SC

Vraag aan eender welke insider wie na puntenverlies de meest ontgoochelde Anderlecht-speler is en het antwoord zal meestal wel Silvio Proto zijn. Ook gisteren was de doelman amper aan te spreken.

"Dit is een grote ontgoocheling", schudde Proto het hoofd. "We hadden kansen genoeg om te winnen en dat hadden we ook moeten doen. We hebben wel goed gereageerd na de achterstand, maar dan hadden we moeten doorgaan."

Hij had ook een paar woordjes over voor Sébastien Bruzzese. "Seba heeft een heel goede wedstrijd gespeeld en ik ben blij voor hem. Het is niet omdat hij nu bij een andere club speelt dat we niet meer in contact blijven. Hij is nog steeds een goede vriend."

De laatste vraag enerveerde Proto nog het meest: wat hij denkt over het feit dat Standard vandaag tweede kan worden door een beter doelpuntensaldo. "Dat is nog het ergste", vloekte de doelman. "Alle punten worden gedeeld door twee, de doelpunten worden bij de start van de play-offs op nul gezet, maar de gele kaarten die blijven wel behouden", kon hij zijn teleurstelling amper verbijten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties