OH Leuven wil feesten, maar geen problemen op de Bosuil

Dirk Pieters
| 24 reacties
OH Leuven wil feesten, maar geen problemen op de Bosuil
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven neemt het zondagmiddag op tegen Antwerp. De leider in tweede klasse kan kampioen spelen op de Bosuil. Nadien hoopt heel Leuven op een gigantisch feest.

Elke OHL-supporter telt momenteel de uren af tot zondagmiddag. Alle kaarten voor het bezoekersvak waren in een mum van tijd de deur uit. Indien de club er zou in slagen om zich zondag tot kampioen te kronen, zal het zich zo snel als mogelijk naar Leuven begeven om de titel te vieren. De spelersbus wordt dan verwacht omstreeks 19 uur.
 
De club vraagt ook aan de supporters zonder ticket om niet af te zakken naar Antwerp om bij de thuisfans te gaan zitten. "Stel dat je als OHL-supporter tussen duizenden Antwerpfans gaat staan en plots begint te juichen bij een Leuvense goal. Dan loop je niet alleen het risico om zware verwijten naar je hoofd geslingerd te krijgen, maar ook een tik of nog erger. Mogelijk lig je dan aan de basis van zware supportersrellen, waardoor de goede naam en faam van de OHL-supporters te grabbel zou worden gegooid. Om van mogelijke gevolgen voor de club te zwijgen", aldus veiligheidsverantwoordelijke Manu Gemoets in HLN.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties