Vanavond: El Clasico part III

Vanavond: El Clasico part III
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Krijgt er iemand genoeg van wedstrijden tussen Real Madrid en Barcelona? Volgens ons mogen de twee acht keer tegen elkaar spelen per seizoen. Vanavond staat deel III van El Clasico deze maand op het programma, nu in de Champions League.

Real Madrid won vorige week nog de Copa del Rey. Barcelona speelt al een heel seizoen op hoog niveau en de titel in Spanje kan hen amper nog ontsnappen. Daarmee is de sterrenploeg uit Catalonië echter niet tevreden, want de Champions League is het hoogste goed.

De Madrilenen weten nu dat Barça geklopt kan worden. In de competitie eindigde de wedstrijd deze maand op een 1-1 gelijkspel. In de finale van de beker werd met 1-0 gewonnen dankzij een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Neemt de wereldploeg van Pep Guardiola vanavond revanche?

Ze zullen het dan wel zonder bepalende middenvelder Andres Iniesta moeten stellen. Die heeft te veel last van een kuitblessure. Bij Real is Sami Khedira er dan weer niet bij door een hamstringblessure.

Wat denkt Bwin over de match?

Real Madrid is licht favoriet omdat het thuisspeelt. Een gokje op Barcelona daarentegen zal u iets meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Real de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 382.5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Barça wint u 405 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties