"Het lijkt wel of de mensen van Club Vargas niet serieus nemen"

Fabian Morren
| 106 reacties
"Het lijkt wel of de mensen van Club Vargas niet serieus nemen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De onderhandelingen tussen Ronald Vargas en Club Brugge zitten in het slop. De middenvelder reist zonder contractverlenging richting Venezuela. "Het lijkt wel of de mensen van Club ons niet serieus nemen", zegt vader en manager Pedro Vargas.

Vargas blesseerde zich drie maanden geleden aan de kruisbanden. De revalidatie verloopt voorspoedig en Club toonde snel de intentie om zijn huidige contract te verlengen. De voorbije weken onderhandelde vader en manager Pedro Vargas met de clubleiding van blauw-zwart. De onderhandelingen schieten echter niet op.

"Het lijkt wel of de mensen van Club ons niet serieus nemen. Nochtans is wat Ronald vraagt niet overdreven. Het verschil tussen wat Club wil bieden en Ronald vraagt, is niet zo groot. Maar Clubs voorstel is irreëel", zegt Pedro Vargas aan S/VM. "Vooral de houding van Club stuit mij voor de borst", vervolgt pa Vargas.

"Het behandelt ons niet als professionals. Ronald is serieus opgevoed. Zoiets pakt misschien bij anderen, maar niet bij hem." "Ik mis respect bij Club Brugge. Club houdt ons voortdurend aan het lijntje. De ene keer zeggen ze vandaag, de dag erna wordt dat morgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties