Moet Vossen titelmatch missen?

Steurbaut Kersten
| 31 reacties
Moet Vossen titelmatch missen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heel Genk maakt zich dinsdag op voor de allesbeslissende wedstrijd tegen Standard. Topschutter Jelle Vossen is echter licht onzeker na enkele tikken in Gent. “Hopelijk blijft het bij een kneuzing”, zegt de aanvaller.

“We hebben een fantastisch seizoen gespeeld en zitten al zeker in de voorronde van de Champions League”, zegt Vossen. “Dat zit nu al in ons achterhoofd, maar we zullen niet blij zijn als we uiteindeliik tweede worden. Hopelijk kunnen we zondag voor eigen volk voor de apotheose zorgen. Het zal een zottenhuis worden, maar zo heb ik het graag. Nu moeten we het afmaken.”

Standard pakte in POI wel uit met een knappe 25 op 27. “Iedereen doet nu alsof Standard kampioen zal worden als het van de laatste match afhangt, maar we hebben hen dit seizoen al wel twee keer geklopt en drie minuten voor het einde van de wedstrijd in POI stonden we ook nog voor.”

Voor Vossen dreigt het echter nog spannend te worden. De topschutter van Racing Genk kreeg in Gent enkele tikken te verwerken en moest licht geblesseerd het veld verlaten. “Gent speelde heel agresssief. Ik kreeg een paar stampen en voel mijn been nu al opstijven. Hopelijk blijft het bij een kneuzing en komt het met wat fietsen in orde. Ik zal me vannacht alvast goed laten verzorgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties