Degraen: "Seizoen is nu al geslaagd"

Steurbaut Kersten
| 22 reacties
Degraen: "Seizoen is nu al geslaagd"
Foto: © SC

Dirk Degraen, algemeen directeur van Racing Genk, glunderde na de overwinning in het Ottenstadion. De Limburgers zijn immers al verzekerd van de voorrondes van de Champions League. “Dit is al een klein feestje waard.”

“We hebben de tik die we in Brugge gekregen hebben mooi rechtgezet”, lacht Degraen. “Zo zijn we nu al zeker van de voorrondes van de Champions League en dat is toch al een klein feestje waard. Maar eigenlijk is heel het seizoen al één groot feest geweest. Als we dinsdag de kers op de taart zetten, zal die extra zoet smaken.”

Het kan echter ook nog mislopen. Bij verlies pakt Standard de landskroon. “Dat zou een domper zijn, maar dit seizoen kan niet meer stuk. We verdienen het dan ook om voor de titel te spelen. Net als Standard voor zijn sterke prestaties in de play-offs.  We hebben 39 matchen achter de rug en nu telt er maar één match. Het wordt aftellen.”

“Hebben we onze vorige twee titelmatchen gewonnen? Hopelijk houden we die traditie in ere. We mogen alvast niet spelen voor een gelijkspel. Dat is te gevaarlijk. We moeten aan de wedstrijd beginnen om te winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties