Hoefkens: "Club bewees sterk geheel te kunnen zijn"

Nico Wieme
| 2 reacties
Hoefkens: "Club bewees sterk geheel te kunnen zijn"
Foto: © SC

Voor Carl Hoefkens was met een vierde plaats de missie geslaagd. De Clubaanvoerder vond dat zijn team geen slechte play-offs heeft gespeeld. "Voor Nieuwjaar geloofde niemand dat wij PO1 zouden halen."

Club Brugge won met het kleinste verschil op het veld van Lokeren en nestelde zich zo definitief op de vierde plaats. "We hebben het vooral in de eerste ronde laten liggen. Uiteindelijk hebben we geen slechte play-offs gespeeld. We incasseerden weinig doelpunten. Met die vierde stek is ons doel bereikt. We gaan Europa in (nog niet helemaal zeker, red.)", vertelde Carl Hoefkens na afloop.

De Brugse rechtsachter vond dat zijn team een goede match heeft gespeeld op Lokeren. "We hebben weinig weggegeven. Thuis hadden we het moeilijker tegen hen. Of ik een strafschopfout beging tegen Benjamin De Ceulaer? Helemaal niet. Hij liep gewoon tegen mij aan. De beelden zullen dat wel bevestigen."

Goede terugronde

Hoefkens betreurde dat Club het vooral voor Nieuwjaar heeft laten afweten. "Toen we na de heenronde zo slecht gepositioneerd stonden, waren de hoofddoelstellingen PO1 en Europees voetbal halen. Weinig mensen geloofden toen nog in onze kansen. Ik denk dat we sinds december bewezen hebben dat Club wel degelijk over een sterke ploeg beschikt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties