Lukaku haalt Amerikaanse pers

Steurbaut Kersten
| 75 reacties
Lukaku haalt Amerikaanse pers
Foto: © SC

Romelu Lukaku is hot in de voetbalwereld. De tienerspits van Anderlecht haalt zelfs de Amerikaanse media. “Ik kijk uit naar een grotere competitie”, zegt de Rode Duivel.

Het Amerikaanse sportprogramma Beyond The Pitch gaat op zoek naar nieuws voor de voetbalfan die méér wil. Deze week kwamen de journalisten terecht in België, bij Romelu Lukaku.

“Ik ben erg ambitieus”, zegt Lukaku in een telefonisch gesprek. “Ik kijk uit naar een grotere competitie waar er nog betere teams zijn, nog betere spelers en nog betere trainers.”

Naar alle verwachting zal Lukaku deze zomer Anderlecht ruilen voor een topclub uit de Premier League. Chelsea ligt in pole position, maar ook Tottenham en Manchester City azen op de topschutter van paars-wit.

Lukaku beseft dat hij bij zijn toekomstige werkgever niet meteen de grote man zal zijn. “Ik weet dat ik misschien niet meteen in de basis zal staan bij een grote club, maar als ik af en toe enkele minuten krijg zal ik mij tonen.”

“Bij mijn volgende club zal ik omgeven worden door winnaars en daar zal ik me thuis voelen. Want als ik verloren heb ben ik niet om aan te spreken.”

U kan het volledige gesprek met Lukaku hier beluisteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties