Bogaerts: "Volgend seizoen beter bij Tienen"

Dirk Pieters
| 1 reacties
Bogaerts: "Volgend seizoen beter bij Tienen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVK Tienen wist zich dit seizoen te redden in de tweede klasse. Op de laatste speeldag had het pas zekerheid over een extra jaar in de tweede klasse. Volgend seizoen moet het absoluut beter als we Jonas Bogaerts mogen geloven.

“Het was een zeer moeilijke laatste wedstrijd die we uiteindelijk toch tot een goed einde hebben gebracht. Het was de verdienste van de hele ploeg. We zijn blijven knokken tot de laatste minuut.” Het werd een lang en moeilijke seizoen, maar het is dan toch gelukt voor Tienen. “We hadden natuurlijk liever een rustiger seizoen gedraaid, maar de jonge ploeg heeft karakter getoond en uiteindelijk hebben we de redding voor elkaar gekregen. Dat is het belangrijkste van allemaal”, aldus Bogaerts aan Voetbalkrant.com 

Nu mogen de spelers toch even uitblazen. “We kunnen het gebruiken. Ik vertrek alvast met mijn vriendin voor tien dagen naar Griekenland. Nadien kunnen we er weer helemaal tegenaan en ons voorbereiden op het nieuwe seizoen.” Ook volgend seizoen zal Bogaerts nog in het shirt van Tienen te zien zijn. “Ik had nog een optie in mijn contract dat gelicht werd dus zeker nog 1 jaar in Tienen blijven. Ik heb daar zeker geen probelemen mee, want voor volgend seizoen ziet het er goed uit. Er zou versterking op komst zijn en de club wil meer professionaliseren.”  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties