Mravac: "Er hebben nog grotere spelers een eigen doelpunt gemaakt"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Mravac: "Er hebben nog grotere spelers een eigen doelpunt gemaakt"
Foto: © SC

Een eigen doelpunt van Adnan Mravac deed Westerlo definitief de das om. De Bosnische verdediger probeerde het voorval echter zo snel mogelijk te vergeten.

“Ik ben ontgoocheld, maar dit kan gebeuren in voetbal”, aldus Mravac. “We verdienden vandaag eigenlijk ook niet om te winnen. We hebben wel een paar kansen gehad, maar niet genoeg om de beker mee naar Westerlo te nemen. Daarvoor hebben we niet goed genoeg gespeeld.”

Hebben de zenuwen vanavond een rol gespeeld? “Ik kan niet oordelen over mijn ploegmaats, maar ik was niet nerveus. Wat er bij mij gebeurd is, kan iedereen overkomen. En de eerste goal was ook een stom doelpunt. We wisten dat ze sterk in de lucht waren.”

Mravac speelde tegen Standard zijn laatste wedstrijd voor Westerlo. “Ik zal heel tevreden terugblikken op mijn periode bij Westerlo. Daar zal dat eigen doelpunt niets aan veranderen. Waarom zou ik mezelf op die manier pijnigen”

Waar de toekomst van Mravac ligt, is nog onzeker. “Ik heb met twee Belgische clubs gepraat, maar we bereikten geen akkoord. Het staat dus vast dat ik België verlaat, maar ik weet nog niet waar ik volgend jaar zal spelen."

“Er zaten vanavond scouts in de tribune, maar ze zullen me niet alleen beoordelen op dat eigen doelpunt. De clubs kijken ook naar hoe ik speel. En er zijn nog veel grotere spelers die een eigen doelpunt gemaakt hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties