Zulte Waregem haalt aanvaller en middenvelder in huis

Michiel Derwael
| 31 reacties
Zulte Waregem haalt aanvaller en middenvelder in huis
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft zich met het oog op volgend seizoen versterkt met een aanvaller en middenvelder. Essevee neemt Giuseppe Rossini over van Kortrijk en Olafur Ingi Skulason van het Deense Sonderjysk Elitesport.

De 24-jarige Rossini ondertekende een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog één jaar. De aanvaller speelde in ons land voor KV Mechelen en KV Kortrijk.

“De ambities van Zulte Waregem klinken zeer mooi. Het is evident dat ik snel overtuigd was om mee te stappen in het nieuwe project dat de club haarfijn uitgelegd hebben”, verklaart Rossini in een persmededeling.

Olafur Ingi Skulason
Essevee haalde met Skulason een IJslandse international in huis. De controlerende middenvelder komt uit de Deense competitie en ondertekende een verbintenis voor drie seizoenen.

“Ik ben zeer blij met mijn transfer naar Zulte Waregem. Ik kom naar een betere club in een betere competitie, waar momenteel een viertal teams bovenuit steken en de middenmoot zeer breed is, maar Zulte Waregem heeft de ambitie aan te sluiten bij de top”, aldus de middenvelder.

Skulason heeft zich goed voorbereid en kent de Belgische competitie. “Via de broers Vidarsson en Finnbogason volg ik het Belgisch voetbal wel een beetje. Ik ben een controlerende middenvelder die in eerste instantie de verdediging probeert te helpen, maar ook de aanval ondersteunt waar mogelijk. Het is mijn taak om evenwicht in het elftal te brengen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties