Geeraerd: "Ontgoocheld in één speler"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Geeraerd: "Ontgoocheld in één speler"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dirk Geeraerd heeft naast zijn revanche met Waasland-Beveren gegrepen. “Ons seizoen was al geslaagd, maar als je zo ver staat, dan wil je ook die kers op de taart zetten.”

Moet Waasland-Beveren volgend seizoen voor de titel in tweede gaan? “Daar ben ik nu nog niet mee bezig”, aldus Geeraerd. “Ik hoop dat we het team gaan versterken. Dat zal nodig zijn om deze prestatie te bevestigen.”

“Iedereen zal nu veel van ons verwachten en Waasland-Beveren bestempelen als één van de favorieten. Maar als deze groep volgend seizoen dezelfde mentaliteit voor de dag legt, dan zullen we opnieuw een mooi jaar beleven.”

In de testmatch kon Geeraerd echter niet tevreden zijn over de mentaliteit van al zijn spelers. “Ik ben vandaag ontgoocheld in één speler”, zegt de Wase trainer. “Daardoor hebben we heel lang met tien gespeeld.”

Aan een spelletje namen noemen, wenste Geeraerd niet deel te nemen, maar de zwarte piet belandde uiteindelijk toch in het kamp van Jean-Paul Kielo Lezi. Een vervanging drong zich op, maar een blessure van Michael Van Hoey besliste er anders over. Hij bleef samen met Bousfia in de kleedkamer voor Veldeman en Sampil.

“Je kan op zo’n moment niet positie voor positie wisselen, anders breng je het elftal niets bij. En omdat er mogelijk nog verlengingen komen, wacht je zolang mogelijk met je derde vervanging. Tot het echt te gortig werd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties